تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه هایی در خصوص خشکی چشم| زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟ انتشار فایل کتاب‌های درس دانش آموزان مدارس از امروز (یکم مرداد ۱۴۰۳) یک‌میلیون تومان متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان کشوری واریز می‌شود، اما برای بازنشستگان تأمین اجتماعی، نه (یکم مرداد ۱۴۰۳) چند راهکار مناسب برای تحمل راحت گرمای شدید این روز‌ها تصادف دو خودرو سنگین در بزرگراه مشهد _ باغچه یک کشته برجای گذاشت (یکم مرداد ۱۴۰۳) تب، سردرد و بدن درد مهمترین علائم بیماری تب دنگی است
سرخط خبرها

سبقت موتورلانس‌های مشهد از پایتخت | مدت زمان رسیدن موتورلانس‌ها ۸ دقیقه اعلام شد

  • کد خبر: ۲۳۴۵۱۳
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳
سبقت موتورلانس‌های مشهد از پایتخت | مدت زمان رسیدن موتورلانس‌ها ۸ دقیقه اعلام شد
یکی از ضرورت‌های حوزه سلامت در کلان‌شهرها، فعالیت موتورلانس‌هاست تا با‌وجود ترافیک رو‌به‌گسترش این شهرها، دغدغه معطلی در ترافیک یا عبور از کوچه و خیابان‌های باریک برای خودرو‌های آمبولانس وجود نداشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، به‌گفته محمداسماعیل توکلی، رئیس سازمان اورژانس استان تهران، زمان رسیدن موتورلانس‌ها در این شهر به ۹‌دقیقه رسیده است. باوجوداین زمان رسیدن موتورلانس‌های مشهد از کلان‌شهر تهران پیشی گرفته است و به‌گفته رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد، «اکنون موتورلانس‌ها در مشهد در کمتر از هشت دقیقه به بالین بیمار می‌رسند.»

علی یزدانی در گفتگو با شهرآرا، با بیان اینکه زمان رسیدن موتورلانس‌ها در مشهد بستگی به محل موردنظر نیز دارد، افزود:، اما طبق آمار، اکنون زمان رسیدن موتورلانس‌ها در این کلان‌شهر کمتر از هشت دقیقه است.

فعالیت ۳۴ موتورلانس در مشهد

وی با بیان اینکه اکنون سیزده موتورلانس فعال در شهر داریم، اظهار کرد: اخیرا نیز ۲۱‌دستگاه دیگر به موتورلانس‌ها اضافه شد که در مجموع تعداد آنها به ۳۴‌دستگاه رسید. قیمت هر موتورلانس حدود ۴۰۰‌میلیون تومان است که تجهیز آنها نیز توسط دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد و سازمان اورژانس کشور در حال انجام است؛ این موتور‌ها پس از جذب نیروی تخصصی در آینده نزدیک در شهر مشهد فعال خواهند شد.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد درباره اینکه آیا این میزان موتورلانس برای مشهد کافی است، گفت: سازمان اورژانس کشور برنامه دارد که در کلان‌شهری مانند مشهد، با‌توجه‌به حجم مأموریت‌ها، تعداد دیگری از این دستگاه‌ها را اضافه کند، اما هنوز تعداد دقیق آنها مشخص نیست. البته کمک خیران سلامت نیز در این حوزه می‌تواند مؤثر باشد.

۳ ویژگی مهم خدمت با موتورلانس‌ها

یزدانی موتورلانس را در مناطقی که تعداد مأموریت بیشتری دارد، بار ترافیکی سنگینی دارد، یا دسترسی به معابر سخت است، قابل استفاده دانست و اضافه کرد: موتورلانس‌ها در‌واقع یک واحد پیشرو آمبولانس‌ها هستند و زمانی که آمبولانس یک محدوده به مأموریت اعزام شده باشد و برای کاهش زمان رسیدن به بالین بیمار، اقدامات اولیه را تا رسیدن آمبولانس انجام می‌دهند؛ ضمن اینکه برخی از اوقات شاید همان اقدامات کافی باشد و نیازی به حضور آمبولانس در محل نباشد.

وی از لزوم فرهنگ‌سازی در زمینه فعالیت موتورلانس‌ها گفت و ادامه داد: هنوز برخی از شهروندان انتظار دارند که حتما آمبولانس در محل حضور پیدا کند؛ شاید گمان می‌کنند که موتورلانس نسبت به آمبولانس تجهیزات کمتری دارد؛ در‌صورتی‌که موتورلانس‌ها نیز تجهیزاتی را که در آمبولانس وجود دارد، به‌شکل کوچک‌تری در اختیاردارند.

هرروز ۸۰۰ تا ۹۰۰ مأموریت

یزدانی بیان کرد: در مناطق تحت‌پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد روزانه بین هشتصد تا نهصد مأموریت داریم؛ ضمن اینکه متأسفانه ۵ درصد از تماس‌ها با اورژانس مزاحمی، حدود ۳۰‌درصد دیگر نامرتبط و تعدادی هم مشاوره‌ای است. البته برخی اوقات پس از حضور آمبولانس در محل، همکاران متوجه می‌شوند که مورد غیراورژانسی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->